Exit Speed

exit-speed1

Genul – Thriller

Data lansare (SUA) – 2008

Rating – Interzis Minorilor Sub 16 Ani

Regizor : Scott Ziehl – A mai regizat : Broken Vessels, Tentatia seductiei 3, Planuri de razbunare.

Scenarist : Michael Stokes – A mai scris : Totally Spies, Sabotaj, Shadow Builder.

Distributie : Lea Thompson, Desmond Harrington, Fred Ward, Alice Greczyn, Jennifer Sipes, David Rees Snell, Gregory Jbara, Julie Mond, Asante Jones, Kelli Dawn Hancock, Roy Samuelson, Jonny Cruz, Nick Sowell, Eric Whitney, Jason Hammond, Danielle Beacham, Wally White, Everett Sifuentes, Julia Smathers, Samantha Smathers, Denise Lee.

Descriere – Actiunea se petrece in ajunul Craciunului, cand zece pasageri se imbarca intr-un autobuz care va traversa Texasul. Majoritatea se indreapta spre casa, familie si prieteni. Unii sunt in cautare de noi joburi. Altul, un dezertor din armata, incearca sa fie mereu cu un pas inaintea Politiei Militare. Dar, la un moment dat, pe o portiune goala de autostrada, autobuzul loveste un biciclist nomad. Atunci cand pasagerii ii sar in ajutor, acesta deschide focul asupra autobuzului. Ingroziti, pasagerii se napustesc asupra lui si il omoara. Martori la crima sunt alti opt biciclisti, membri ai gastii biciclistului ucis.
Pasagerii urca in autobuz, cu biciclistii pe urma lor. Fortati sa parasesca soseaua, pasagerii se adapostesc intr-o curte parasita. In timp ce acestia privesc ingroziti, biciclistii ii inconjoara, inainte de a-l trimite pe unul de-al lor sa aduca restul trupei. In timp ce biciclistii ramasi la fata locului lanseaza atacuri de proba, pasagerii se bazeaza pe arme improvizate si isi fac curaj sa lanseze o defensiva. In timp ce numarul lor este in scadere, pasagerii realizeaza ca trebuie sa faca lucruri negandite pentru a putea supravietui.

Download Exit Speed

Download Subtitrare Exit Speed

Exit Speed Trailer