Bedtime Stories


Genul – Comedy / Family / Fantasy

Data lansare – 16 Ianuarie 2009

Rating – Este recomandat tuturor categoriilor de varsta

Regizor : Adam Shankman – A mai regizat : Monk, O iubire de neuitat, Bona de la Fortele Speciale.

Scenaristi :Matt Lopez – A mai scris scenariu pentru :In jungla; Tim Herlihy – A mai scenariu pentru : Click – Zapand prin viata, Un tatic grozav, Ghinionistul.

Distributie : Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce, Russell Brand, Richard Griffiths, Teresa Palmer, Lucy Lawless, Courteney Cox, Jonathan Morgan Heit, Laura Ann Kesling, Jonathan Pryce, Nick Swardson, Kathryn Joosten, Allen Covert, Carmen Electra, Tim Herlihy, Thomas Hoffman, Abigail Droeger, Melany Mitchell, Andrew Collins, Mark Kubr, Franklin Ruehl, Myra Cheney, Ricky Marciano, Jordan Lawson, Johntae Lipscomb, Maxine Hayden, Nicole Sciacca, Sebastian Saraceno.

Descriere – Bedtime Stories este povestea lui Skeeter Bronson care este pe cale sa descopere ca are puteri magice. In aceasta comedie- aventura, Skeeter este un „om bun la toate” care lucreaza intr-un hotel, si a carui viata nu are prea multe de oferit. Asta pana cand Wendy, sora lui are probleme la munca si crede ca va fi data afara. Neavand cine sa stea cu copii ei, ea il roaga pe Skeeter sa aibe grija de ei. Intr-o seara inainte de culcare, copii il roaga pe Skeeter sa le spuna o poveste de culcare. Dar imediat a2a zi, skeeter constata ca povestea spusa nepotilor lui devine intr-un mod misterios realitate.
In incercarea de a profita de aceasta noua „putere” dobandita, Skeeter incorporeaza toate aspiratiile sale in povestile exagerate pe care le spune copiilor. Ceea ce nu realizeaza Skeeter, este ca nu el este cel cu acest dar, ci copiii, iar acum el trebuie sa aibe grija de ce povesti rostesc nepotii lui, pana nu este prea tarziu.

Download Bedtime Stories

Download Subtitrare Bedtime Stories

Bedtime Stories Trailer


Reclame