Dracula – Un mort iubaret


Genul – Comedy / Horror

Data lansare – 22 Decembrie 1995

Rating – Interzis minorilor sub 12 ani

Durata – 88 minute

Regizor : Mel Brooks – A mai regizat : Tanarul Frankenstein, Sei in flacari, The Producers.

Scenaristi : Bram Stoker – A mai scris scenariu pentru : Nosferatu, Dracula

Rudy De Luca – A mai scris scenariu pentru : Comedie muta ’77, Marea neliniste, Caveman

Steve Haberman – A mai scris scenariu pentru : Life Stinks, Svitati

Mel Brooks – A mai scris scenariu pentru : 10 from Your Show of Shows, Tanarul Frankenstein, The Critic.

Distributie – Leslie Nielsen, Peter MacNicol, Steven Weber, Amy Yasbeck, Mel Brooks, Lysette Anthony, Harvey Korman, Mark Blankfield, Megan Cavanagh, Gregg Binkley, Clive Revill, Chuck McCann, Avery Schreiber, Cherie Franklin, Ezio Greggio, Anne Bancroft, Rudy De Luca, David DeLuise, Tony Griffin, Ira Miller, Sonje Fortag, Ben Livingston, Carol Arthur, Michael Connors, Zale Kessler, Jennifer Crystal, Casey King, Maud Winchester, Karen Roe, Charlie Callas, Leslie S. Sachs.

Descriere :  Dracula este un individ pe cat de insetat de sange, pe atat de neindemanatic. Celebrul conte, aflat intr-o permanenta cautare de noi victime, cade sistematic in propriile capcane diabolice si de fiecare data cand pregateste o lovitura importanta o rateaza, pentru ca nu este atent la detalii. Castelul lui sumbru arata de parca s-ar muta, cu liliecii ce-l bantuie nu se intelege foarte bine si totul in viata lui este pe dos.
Desi regizorul respecta povestea originala a lui Bram Stoker si traditia filmelor clasice cu vampiri, telespectatorii vor rade copios de atipicul vampir si vor savura toate aluziile sarcastice pe care personajele le fac la adresa acestui specimen, a vietii de vampir si de om in general.

Download Dracula – Un mort iubaret

Download Subtitrare Dracula – Un mort iubaret

Dracula – Un mort iubaret Trailer


Reclame