Mirrors


Genul – Horror / Mystery / Thriller

Data lansare – 15 August 2008

Rating – Interzis minorilor sub 16 ani

Durata – 110 minute

Regizor : Alexandre Aja – A mai regizat : Over the Rainbow, Dealuri insangerate, Haute tension.

Scenaristi : Sung-ho Kim; Grégory Levasseur – A mai scris scenariu pentru : Dealuri insangerate, Haute tension, P2; Alexandre Aja – A mai scris scenariu pentru : Over the Rainbow, Dealuri insangerate, Haute tension.

Distributie : Kiefer Sutherland. Paula Patton, Cameron Boyce, Erica Gluck, Amy Smart, Mary Beth Peil, John Shrapnel, Jason Flemyng, Tim Ahern, Julian Glover, Josh Cole, Ezra Buzzington, Aida Doina, Ioana Abur, Darren Kent, Roz McCutcheon, Adina Rapiteanu, William Meredith, Bart Sidles, Cai Man, Christopher Troxler, Irina Saulescu, Frank Mayers.

Descriere –  Remake al unui film japonez, „Mirrors” este un horror terifiant ce il are in centrul actiunii pe Ben Carson, un fost politist care lucreaza acum ca agent de paza la un imens magazin universal, inchis multa vreme din cauza unui incediu devastator in care si-au pierdut viata foarte multi angajati. In scurt timp, Ben isi da seama ca magazinul este tinta demonstrantilor care doresc compensatii materiale pentru daunele suferite in timpul cumplitei tragedii si totodata locul in care se petrec decese inexplicabile si in care pare sa bantuie un spirit malefic. Barbatul este intrigat de o femeie necunoscuta care pretinde ca fantoma surorii ei, moarta in incendiul respectiv, s-a intors pe pamant dornica de razbunare si se foloseste de oglinzile magazinului ca de niste veritabile porti de intrare in lumea celor vii.
Amy Carson, sotia lui Ben de care acesta urmeaza sa se desparta, refuza sa creada initial povestea incredibila pe care i-o relateaza acesta, dar va vedea cu ochii sai cum intreaga familie este pusa in pericol de spiritul diabolic, care nu intampina nici o greutate in a intra in propria lor casa.

Download Mirrors

Download Subtitrare Mirrors

Mirrors Trailer