Dead Like Me – Life After Death

deadlikeme-lifeafterdeath2

Genul – Comedy / Fantasy

Data lansare – 17 Februarie 2009

Rating – Interzis minorilor sub 16 ani

Regizor : Stephen Herek – A mai regizat : Picture This, 101 Dalmatieni, Cei trei muschetari.

Scenaristi : John Masius, Stephen Godchaux.

Distributie : Madeleine Barbeau, Tyrone Benskin, Callum Blue, Justin Bradley, Cindy Busby, Jade Carpenter, Henry Ian Cusick, Crystal Dahl, Susan Glover, Jasmine Guy, Jordan Hudyma, Meghanne Kessels, Britt McKillip, Ellen Muth, Neil Napier, Jesse Rath, Adrianne Richards, Marie-Marguerite Sabongui, Amélie Sorel, Cynthia Stevenson, Ferelith Young.

Descriere : Este continuarea serialului Dead Like Me din 2003. Noua poveste ne-o prezinta pe aceeasi Ellen Muth in rolul lui „George,” cea care a murit si devine un „Grim Reaper”(face trecerea sufletelor spre alt plan al existentei). De asemenea reapar Jasmine Guy in rolul Roxy si Callum Blue in rolul lui Mason. Cu multa placere il vedem pe Henry Ian Cusick (Desmond Hume din serialul Lost) in rolul noului sef al echipei de „Grim Reapers”.
Acesta este un afacerist care nu se ocupa prea mult de ajutarea celor care mor. Haosul acopera echipa. Daisy si Mason incep sa bea, preocupandu-se de viata si distractiile lor. Roxy incearca sa castige un post cat mai inalt in politie incalcand reguli de baza ale „Grim Reaper”. George ia legatura cu sora ei Reggie, o alta incalcare a regulilor. Cum avem de-a face cu latura supranaturalului efectele actiunilor lor se rasfrang in viata celor vii. Umorul negru este unul din cele mai mari plusuri ale acestui film.

Download Dead Like Me – Life After Death

Download Subtitrare Dead Like Me – Life After Death

Dead Like Me – Life After Death Trailer


Reclame